tisdag 7 juli 2009

Fixat inne

Efter två härliga veckor med massor av sol kom REGNET. Nu har det vräkt ner i två dagar...och nu hör jag att det mullrar lite också. Det är riktigt mysigt att sitta inne och kura. Men vi får verkligen hoppas att solen kommer tillbaka om ett par dagar! Men just nu är regnet välkommet och välbehövligt, våra nysådda gräsplättar behöver regn och vi behöver greja inne.

I går morse ringde mamma och frågade om Wilma ville komma hem till dem - det ville hon. Patrik åkte då och köpte färg och sedan satte vi igång och måla om det rum som Sixten och Tuva nu har som sovrum och det rum som de sedan kommer ha som sovrum men som nu fungerar som klädkammare/datarum.

Små kottarna skötte sig (som vanligt)! Så vi hann måla båda rummen två gånger. Och nu på morgonen har jag bättrat på och även målat den ena väggen en tredje gång. Det känns mycket bra!
Sixten och Tuva som nu är två månader växer och mår bra. Vi var på 2-månaders kontroll förra veckan och Sixten vägde 800 gram mer än Tuva. Han har ökat mer än 1 kilo i månaden...man kan undra hur det ska sluta?! Båda är ofta glada och nöjda, de ler, skrattar och "pratar". Sixten gillar att jollra och höra sin röst, Tuva gillar att "träna" - ligga på mage eller bli "uppdragen" till sittande - då skiner hon som en liten sol. Sixten kämpar också på men han är ju lite tyngre och har lite svårare under "träningspassen".






1 kommentar:

Tessan sa...

Hello!
Vilka fixare ni är!! Måste få komma o kika. Hoppas oxå att det blir fint väder snart. Är ju ledig onsdag o torsdag, vore kul att hitta på nåt. Om ni inte måste fixa vill säga;-)
Kram