söndag 18 januari 2009

Vår helg

Helgen har varit lugn och skön!! Känner mig mycket bättre nu, det är skönt! Vi började fredagen med att fira Patrik som fyllde år. Det blev hämtmat och fredagsmys. I lördags skulle vi eg. träffa våra gamla grannar och deras lilla dotter men de var sjuka så det blev inställt. Vi åkte till IKEA istället - jätte kul ställe; massor av rulltrappor och stora ytor, perfekt för en liten tjej med mycket spring i benen. Vi åt lunch där och gick runt och kikade lite - det var inte så mycket folk vilket var skönt!! Vi fick lite köpt också, bl a fyra plastlådor till Wilmas hylla (sådana som jag inte ville ha från början men kom på att de var rätt bra ändå...). När vi kom hem satte Patrik ihop dessa...det gick inte så bra, han fick "IKEA-psyk-bryt", sår på handen och två av fyra lådor var hela efteråt!!

Idag, söndag, var vi nere vid Mälaren och skulle mata änderna men vi hade inte tänkt på att det var is på sjön och att det inte fanns några änder där! Men vi roade oss med att kasta sten på isen, det var kul det också!! Sedan blev den en sväng till Mc D. för lunch, det ingick glass i Wilmas mat, vilket det även gjorde i går på IKEA. På båda glassarna tog hon två små små tuggor sedan var det bra. Man tror ju att alla ungar ska gilla glass, men icke (inte alltid i alla fall, hon kan äta 1/2 glass ibland)!!

Efter lunchen åkte vi på två (rad)husvisningar. Innan jul så var vi på två visningar och nu efter jul har vi varit på tre. Och vilken skillnad, innan jul var vi själva på visningarna (helt otroligt!) och nu var det smockfullt av folk. På den sista visningen (ett charmigt jätte fräscht radhus - men lite för små rum) var det lång kö utanför och man fick gå efter systemet en ut en in!! Lite kaotiskt när man skulle ta på sig skorna och gå, endel skulle in och andra skulle ut och ytterligare några skulle vidare till andra våningen, jag försökte att göra mig så liten som möjligt för att inte vara ivägen - inte så lätt med min mage!!! (Vi satte upp oss på intresselistan på båda rashusen men har sedan pratat och tycker inte att något av dem är så intressanta, även om det är endel fördelar med dem båda - men fler nackdelar!)

När vi kom hem gjorde jag och Wilma chokladbollar (för andra gången, sist var det ingen succé - de var då gjorda av fiberhavregryn och smakade faktiskt inte så bra!). Wilma tyckte det var jätte roligt att baka och kanske ännu roligare att diska efteråt. Efter maten åt vi chokladbollarna och de var väldigt goda, tyckte jag och Patrik, Wilma smakade lite och sen ville hon ha äpple istället. Ja hon är ju inte den största gottegrisen precis, man kan väl bara hoppas att det fortsätter så!!

2 kommentarer:

Tessan sa...

Hej!
Patrik, måste bara meddela att jag har klarat av att sätta ihop sådana lådor alldeles själv, utan att göra sönder en enda!!! Enastående va!
Ha det gott!
Kram
Terése

Om oss sa...

Patrik är skeptisk till det - han tror att just de vi fick var av en väldigt dålig kvalité.

Men han hälsar så gott!!

Kram Sofia