fredag 10 september 2010

W är hos en kompis och leker, S och T ligger och sover, P jobbar och jag har betalt räkningar och satt på ett tvättmaskin, ska alldeles strax plocka ur en diskmaskin, hänga upp tvätten och plocka lite. Sedan finns det ju en massor andra måsten och borden, både inne och ute. Men det var väldigt lugnt och skönt att sitta här i soffan, efter en vecka full av aktiviteter, lek och bus.


Nu har det blivit väldigt mycket bilder på barnen så nu blir det lite blomkort istället, nu när sommaren är slut (oj det kändes lite tråkigt att skriva men det är ju faktiskt september!). Blommorna är från vår gräsmatta, vi har hur mycket blommor och annat jox i vår gräsmatta. I vår har vi sagt att vi ska gödsla gräsmattan så gräset förhopningsvis tar över lite mer. Ett annat projekt i vår är att så gräs på norrsida, där vi knappt har ett grässtrå bara tråkig brun mark -det ser hemskt ut. Framsidan skulle vi också vilja göra iordning, men först ska väl altanen bli helt klar, för det är den inte än. Tanken är att P ska köra ett race nästa helg (nu i helgen jobbar han, tråkigt!).


Ha en skön helg!


1 kommentar:

Anna sa...

Härliga kort! Ett tips på att så gräsmatta är att göra det nu i höst för då rotar den sig bättre och ni har fin gräsmatta redan under senvåren, istället för mitt i sommaren om ni sår på våren.
kram