lördag 4 oktober 2008

Vilken dag!!!


I dag har vi, jag och Wilma, haft en super mysig dag. Dagen började lugnt med mys i soffan. Sedan var det dags för lek och pyssel. Vi gjorde ett halsband och sedan målade vi med finger färg i badrummet (vilket var tur! Det var färg både här & där efteråt!) Till en början hade Wilma förkläde på sig och målade med pensel på papper och sedan övergick det till att måla på händer, fötter, ben och mage - super mysigt! Efter det tog vi ett välbehövligt bad/dusch!
Därefter var vi redo för en förmiddag på Västertorps marknad. Mycket att titta på och göra! (I alla fall om man är två år!) På torget fanns det karuseller - en klassisk karusell där Wilma satt på en känguru och sedan var det en minislänggunga, en gammal sak där jag tyckte säkerheten såg ut att vara minimal. Så jag stod och var nervös och rädd för att Wilma skulle ramla i backen, framför allt när hon satt med armarna rakt ut - som den stora flickan framför gjorde! Efter karusellerna gick vi till parken och lekte en stund. Wilma styrde raskt sina steg mot favoriten - gungbrädan - och satt och gungade för glatta livet i en kvart, tjugo minuter! Skönt då kunde jag sitta och slappa i solen en stund!
Eftermiddagen fortsatte i samma barnvänliga anda som förmiddagen! Vi åkte till Hero City och Wilma gick på bio för första gången i sitt liv, Mamma Mu - samt åt popcorn så klart!! (För andra gången i sitt liv!) Hon tyckte det var jätte kul och mysigt! Mot slutet kröp det lite i benen på henne men vi satt så bra så hon kunde röra sig utan att det störde någon. Efter filmen blev det Mc D., mer rulltrappor (skit kul!! Det finns mycket rulltrappor på Heron City en dag var vi där och bara åkte rulltrappor i stort sett!!), inspektion av vattenspelen och rutsch-kanorna utomhus (superduper kul!!! Jätte kul att se henne, hon skrattade, tjoade och verkligen storttrivdes!)
Vilken härlig, mysig dag vi haft!! Allt har varit jätte kul och väldigt väldigt barnanpassat!

Inga kommentarer: