tisdag 11 november 2008

Fam. Crozzoli


I lördags var det dags för en heldag hemma hos Peter, Anna, Elvira, Isac och Ellen. Vi hade en jätte trevlig dag allihop!! Wilma tyckte det var super kul att leka med Elvira och Isac, leka i kojan som Peter byggde och få hålla och klappa på bebisen Ellen.
Och det var självklart lite extra kul att berätta vår nyhet för tvillingföräldrarna. Vi hade medveten väntat med att berätta det tills vi träffade dem.
När vi frågade om vi fick gå på kurs hos dem, förstod de först inte alls vad vi menade. När vi sedan berättade hur det låg till blev det mycket överraskade och glada och också lite rörda tror jag! Vi pratade en massa praktiska saker om hur det är att vara tvillingförälder - det känns väldigt bra att ha några så nära kompisar som man kan få stöd och hjälp ifrån. Det var också skönt att höra alla positiva saker om hur underbart det är att få tvillingar - dubbelglädje!! Så Peter och Anna är nu våra mentorer när det gäller tvillingar!! Det tror jag verkligen kommer att behövas - det kommer bli många långa samtal....
























Inga kommentarer: