onsdag 17 juni 2009

Trädgårdsarbete

I två dagar har mamma och Ruben varit är och hjälpt oss med en massa trädgårdsarbete. Det började med att vi skulle köra bort en jättestor rishög och massa annat skräp och sedan åkte Ru och hyrde en motorsåg och sedan sågades tre stora töjor bort, en massa döda grenar på buskar och träd plus en helt förvildad buske. Vi har klippt buskar och en hel rabatt med bara ormbunkar (!?) - som såg ut som en ormbunksdjungel - grävdes bort. Det blev flera vändor med släpvagnen till soptippen.

Det har varit två dagar med mycket kroppsabete. Vädret har varit perfekt för trädgårdsarbete. Och vi har fått massor gjort.

Men det har också lett till massa mer arbete, idag sådde vi gräs, bla där ormbunkarna, var innan. Och sedan beöver vi ta tag i nedre delen av fasaden och lite annat. Trots allt slit har vi hunit vara lite sociala. I går kom min mormor och morfar förbi och vi satt ute och fikade i trädgården. I dag kom Terése och Alma förbi och vi grillade hamburgare till lunch. Det var skönt, och väldigt trevligt, med lite avbrott i arbetet.






Inga kommentarer: