tisdag 5 januari 2010

Jullov!

Vi har verkligen tagit jullov - från bloggen, dagis, tider mm! I morse ställde vi klockan på 8.00 för att P o W skulle följa med Tess m barn + Fredrik o Johanna m barn till Skara
badhus. Men vi somnade om, jag vaknade 8.30 o väckte resten av familjen. (I helgen får vi träna på att gå upp tidigare, det går ju inte att ligga o sova till 8.30, 9.00 när man ska till dagis!).

I dag skiner solen på gnistrande snö, men det är kallt - ca 15 grader. Det är supermysigt med snön och vi har åkt en massa pulka i olika backar, med olika kompisar. Vi har också firat nyår här hemma tillsammans med fam Johnson. P stod framför spisen hela dagen, medan jag o W sprang på stan o shoppade, lockade hår o målade naglarna. Vi hade en mycket trevligt kväll tillsammans!

I lördags var fam Hammer här och åt middag, barnen lekte (mkt bra, kors i taket ;) ) och vi vuxna drack massor av gott vin, pratade och skrattade en massa - härligt!

I söndags var vi hemma hos ma och Ru och åt mat. Sen vi flyttat till M-st är det ovanligt att vi är hos dem - de brukar mest vara här - o hjälpa till!

Inga kommentarer: