måndag 12 april 2010

Utsökt middag, trevligt sällskap, massor av lek och sol - vår helg!

Lördag var det full fart, W & P var på badkalas på fm. Jag gick till stan med S och T, köpte bla lite blommor på torget. På eftermiddage kom först A o M som var på besök i stan. Det var kul (tyckte både barn o vuxna!) att träffa dem och sitta och tjöta lite. Sedan kom To, Te och barnen.

P & To är ju bra på att laga god mat, så vi har sagt att vi ska unna oss lite extra god mat och gott vin lite då och då. Och i lördags var det en sån kväll. Killarna hade planerat för en fem-rätters-meny. Men vi var proppmätta efter 3 rätter så det fick räcka för denna gång! Det var super gott! Bl. a. var det pilgrimsmusslor som är en av mina absoluta favoriter!
Kidsen, de stora, lekte, busade, tittade på film och spelade Wii.
"Tobbe-bus" bus var nog enligt W kvällens höjdpunkt!
Söndagen bjöd på soligt och fint väder. To med barn kom och hängde med oss i trädgården. E, A och W (som knappt syns på bilden) gillade verkligen att åka skottkärra.
De senaste veckan har en helt ny värld öppnat sig för S o T! Massor av nytt att göra, titta på och stoppa i munnen!
Även i dag har vi haft en strålande fin dag. På förmiddagen var jag ute och grejade lite i trädgården. Och S o T kröp omkring i gräset när de vaknade. På eftermiddagen gick vi till en lekpark där vi träffade Te o Alma.

2 kommentarer:

Tessan sa...

Tack för mysig lek idag :-) Det blev ett snabbt "hej då", Alma blev ju smått hysterisk. Ses snart!
Kramar

Anna sa...

Ja visst är det härligt nu när våren äntligen är här. Livet blir så väldigt mycket smidigare!