onsdag 26 maj 2010

Det är så himla typiskt!

Så fort P är borta så blir barnen sjuka. Det slår inte fel! Denna gång är det W tur. Egentligen började det redan i helgen, W hade feber 38 grader, men hon var inte påverkad utan lekte och höll i gång som vanligt. Men så åkte P tidigt i måndags morse och då steg febern. Sedan dess har hon inte alls varit pigg. S och T har sovit och varit mycket hos ma och Ru. Så himla bra för W vill att jag ska sitta hos henne hela tiden. Det har blivit några timmar i soffan framför barn-tv. Men nu sitter jag i soffan, framför tv:n, med W som ett plåster bredvid mig och datorn i knäet.
Jag hoppas att W blir bättre snart, för tanken är att vi ska åka upp till Sth i morgonkväll och hälsa på fam C. P är kvar i Sth till lördag. Det vore så kul att äntligen åka upp och hälsa på dem!
I fredags var Te och Alma här och hälsade på. Tjejerna var så fina i lika klänningar.
I lördags var Kj o Li här på middag. Här var den middagen som W bjöd på. Sedan fick de 3-rätters serverad vid matbordet också.

I lördags var P och W och köpte nya hjälmar till alla 3 barnen. Så både lördag och söndag bjöd på cykelutflykt. Ena dagen med picknick till lekparken vid Bäcken och den andra dagen en tur förbi hamnen med glass-stopp. W cyklade på sin egen cykel - och så här i efterhand kanske det var dumt... Men hon tycket de var så kul i sin nya fina hjälm.

Inga kommentarer: