söndag 16 maj 2010

Långhelg

Blandade bilder på kidsen från veckan som gått:









Det blev ju som sagt ändrade planer inför helgen. Men vi har haft det jätte bra ändå. I fredags körde vi bort vår enorma rishög som var stor som värsta maj-brase-högen (det kan alla som sett den intyga!!). Det tog hela dagen och fem överfylla släp till soptippen. Kanske inte så roligt men otroligt otroligt skönt att bli av med den, det kändes som en befriselse! Ma och Ru var med och hjälpte till. När vi var klara med borttransportering av skräp, ris och grenar begav vi oss upp till fam Nyman på middag (inte dumt när man slitit hela dagen!). Fam Fredriksson var också där. En mycket lyckad kväll, barnen lekte och hade kul och vi vuxna pratade, åt och drack - och hade det kul vi också!

Lördagförmiddag pysslades det i trädgården lite, sedan kom eftermiddagen och sommarvärmen som en chock! 22 grader och sol bara så där!! Vi var ute i trädgården och lekte, fam Hammer kom över på middag och lek, P grillade och fixade maten. Återigen en rolig och trevlig kväll.

I dag tog vi det lugnt på fm (så himla skönt med långledigt, då hinner man både med nytta och slappa - så borde det vara jämt, jobba tre dagar och ledig fyra, perfekt! ...men man ska ju ha ett jobb också...). På em åkte vi ut och kollade på det jätte fina jobb de gjort i Karlsvik. Det är sommarstugan som min mamma har ihop med sin syster. Stugan har tidigare tillhört min mormor och morfar sedan 1959 (tror jag) och det har inte gjorts några större renoveringar invändigt - men nu är det gjort och det blev jätte bra! Nu hoppas vi på en fin sommar så vi kan hänga där en massa! Barnen supertivdes - och bättre lär det bli när det blir sommar, sol och bad!! Åhh jag längtar!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt med långhelg! Och härliga kort.

Kram
/J

Anna sa...

Låter som ni haft en toppenhelg! Kram på er!