måndag 16 augusti 2010

Wilma

Wilma har fortfarande feber och ont i halsen eller nacken och huvudet. Kanske halsfluss som så många gånger förr... Just nu ligger hon och tittar på barnkanalen, S och T sover middag, och jag ska alldeles strax plocka ur diskmaskinen. Ska bara...blogga lite först...

För en månad sedan när vi hade besök av Olivia så fyllde ju W 4 år! Vi sjöng och firade henne på morgonen och sedan åkte vi ut till Karlsvik och fortsatte firandet av henne och min mamma som fyller på samma dag.
En nyvaken 4-åring!
En av presenterna, en "Ekorrgunga".De här fina simglasögonen och badräkten var också presenter. De åkte på i Karlsvik och inför dagens dopp så krävdes lite uppvärmning!
Nu får vi bara hoppas att hon blir pigg och frisk snart igen, min stora lilla tjej!

3 kommentarer:

Tessan sa...

Ja, vi får verkligen hoppas att lillskruttan blir frisk snart! Håller oxå tummarna för att inga andra blir sjuka, så att vi kommer iväg allihop till Astrid Lindgren´s värld :)

Anna sa...

Lilla skruttan, hon har det verkligen inte lätt med sin hals. Kanske dags att ta bort mandlarna?

Hoppas att hon är bättre nu!

Om oss sa...

Hon har varit bättre i dag och inte haft så där hög feber som andra gånger då hon haft halsfluss, det är inte riktigt samma symtom som då så jag tror/och hoppas vi har klarat oss från justhalsfluss.

Nu har vi en dag till på oss att ladda och bli helt friska innan vi ska till A. Lindgrens värld