måndag 30 augusti 2010

Full fart!

I helgen har det varit full aktivitet! I lördags var P & W i stan hela dagen, och åkte en himla massa karusell, gjorde ansiktsmålning, red på ponny, var i lesaksaffären och handla, luncha med fam Hammer. Medan jag var hemma och städade medan S och T låg och sov. Kanske inte låter så värst glamouröst men ibland är det rätt skönt att röja i lugn och ro!
På kvällen med kom Mats, San, Ma och Ru. Vi åt helt super goda svenska kräftor, räkor och västerbottenpaj. MUMS! Morfar Ru är poppis hos alla barnbarnen.

S är specialist på att hitta på saker, idag vände han upp och ner på W keyboard och satte sig på den och använde den som bil, i lördags satte han en kylbag på huvudet och gick runt med den plus en stor plastdunk. Han tyckte det var skit kul och ville att den skulle vara nedanför ögonen så han inte såg något. W drog runt på honom i kylbagens band - och då blev det ändå roligare. De skrattade så de kiknade och vi fick oss ett gott skratt vi också! Tänk att det kan vara så kul att ha saker på huvudet, W var precis likadan när hon var liten.
I går, söndag, åkte vi till Äventyrslandet i Götene. Barnen hade skit kul och lekte och lekte hela dagen! Vi vuxna hade det också bra, solen sken och det var inte mycket folk.

Här har vi tagit en välbehövligpaus från allt lekande och hoppande och ätit lunch i sann medeltidastämning.

Emil testade på att gå på vatten, det var inte lätt men han var jätte duktig och kämpade på inne i bubblan.

Balansera är kul och det blir ju extra spännande (och blött) om det är vatten runt omkring!
Söta Alma poserar i solen.

Det här mega stora luftkudden var en stor favorit, de hade super kul på den!
Vi avslutade helgen med lek och pizza hemma hos fam Hammer.

2 kommentarer:

Tessan sa...

Fina kort :)Å kul var det på Äventyrslandet, i alla fall enligt barnen. Jo, jag tyckte oxå att det var bra men det var ju inte som ALV ;)
Kramar

Anonym sa...

Ja,kräftorna smakade mycket bra, jättegott.

Mycket skratt blev det på kvällen när lille Sixten sprang runt med kylväskan på huvudet och Wilma som
höll i bandet. Jättekul tyckte alla.
Kram