söndag 16 augusti 2009

Trevlig tjejfest!!!

I fredags var W. på dagis, första inskolningsdagen. Hon hade så bråttom att komma iväg, hon hjälpte mig att duka av frukostbordet och klädde sedan på sig i ett huj! Vi var inne i en timme och sedan var det dags att gå hem, men vi stannade kvar på gården en stund, W. lekte och jag pratade med mina forna kollegor. När vi kom hem hade P. pratat med mannen som gett oss avslag angående dispensen av dagistid - ingen förändring. Jag kände mig så himla deppig, så jag bara ville gråta - hade verkligen hoppats att det skulle lösa sig...suck.... Jag hade bara lust att gå och lägga mig men P. tyckte att jag skulle ta med mig W. in till stan och träffa Terese med barnen. Så så fick det bli.

Det blev bl a glass på torget, jag var fortfarande nedstämd så det blev så klart den allra största glassen jag kunde hitta, den var mumsig!! Sen ett besök på Bibblan samt några varv upp och nerför rulltrapporna - till Wilmas stora förtjusning!!

I går, lördag, var jag inne och shoppade kläder. Det blev bl a två par byxor, mycket välbehövligt eftersom jag bara har ett par som passar!! På eftermiddagen kom Mats och San. Jätte kul att träffa henne igen!!! Hon tyckte det var roligt att få träffa Sixten och Tuva för första gången. Sixten låg och lipade (räckte ut tungan) hela tiden, han såg hel festlig ut!!

Sedan var det dags att piffa. Med nytonat hår och nya kläder var jag laddad för en tjejkväll hemma hos Johanna. (P. och barnen fick sällskap av Tobbe med barn men tydligen blev det inte så socialt för hans del, S. och T. var inte alls så nöjda - de som alltid brukar sköta sig!!) På tjejfesten blev det massor av goda mat och dryck och så klart en massa prat och skratt. Sedan Sing star - jag skötte fotografering (dock inte min kamera!) och protokoll, någon måste ju göra det också!! Det var en mycket lyckad och rolig kväll som avslutades på Björnes - kanske inte lika kul, man är ju ungefär dubbelt så gammal som resten av folket där inne!!

Idag har vi bara tagit det lugnt, sovit och sedan varit ute på eftermiddagen - det var mycket skönt trots att det blåste en hel del!!

I morgon blir det dagis igen - och bara en vecka kvar tills P. börjar jobba!!!!!

Inga kommentarer: