måndag 28 december 2009

Jul







































En liten uppdatering:

Dagen innan julafton - mina kusiner här med sina barn. Eftermiddagen tillbringade vi ute och skottade och lekte med grannbarnen. Sedan kom brorsan med familj.

Julafton - julstrumpa, pulkaåkning, lunch; thai + lite julmat (låter kanske konstigt men det var en väldigt lyckad kombination som jag hoppas blir en tradition!), Kalle Anka, Tomten, julklappar, dans kring granen, julmiddag, Wii fit plus (som Olivia fått i julklapp). En mycket mycket lyckad dag, helt super!

Juldagen - mer Wii, mer julmat och t.o.m mer julklappar (tomten hade lämnat flera små paket och ett stort paket i källaren som W fick leta efter - dockskåpet! Hann inte med det dagen innan.). Mer lek och skoj!

Annandagen - Robban fyllde år, de åkte hem...och lämnade oss...med något som jag länge bävat för, nämligen att hela familjen blev sjuka i maginfluensa! Men innan dess hann vi med mellandagsrea, lek med julklappar, bad och slappa i soffan.

Maginfluensan var inte alls kul, men som tur var hjälpte min super snälla mamma och lika super snälla Ruben oss. I går tog de alla barnen så att jag och P fick sova, och det gjorde vi verkligen. Helt slut var vi - kanske mest P fast han varken spytt eller fått springa på toan - stackaren ;) Det var i alla fall så himla snällt av ma och Ru att hjälpa oss! Hoppas inte att de blir sjuka, det verkar som det gått över nästan hela gänget!

3 kommentarer:

Anna sa...

Usch, era stackare! Men tur att ni har din mamma och Ruben. Fantastiskt att få sova efter en sådan pärs. Hoppas att ni alla nu mår bättre och att ni får ett härligt jullov! Kram

Tessan sa...

Ja fy, vilken pärs det måste ha varit!!

Som sagt, tur att ni har Inger o Rubbe.

Hoppas vi kan få till det nu då så vi kan ses snart. Det var länge sen nu!

Kramar

Blaa sa...

Lät inget vidare direkt. Men om man vill se lite positivt på det, så kanske ni blev av med lite julskinka :)

En fråga, hur gör du för att lägga upp mer än 5 bilder?