söndag 27 september 2009

Släkten på besök!

I går var barnens farmor och farfar, faster och farbror här på besök! Det var jätte kul att träffa dem - det var länge sedan nu! Här sitter farfar, Wilma och faster Berit och tittar i Wilmas fotoalbum.
Till lunch var det potatis och kåldolmar som farmor Elsy hade tillagat efter Patriks begäran! Hon är en riktigt baddare på att göra riktigt god husmanskost, så gott att t.o.m jag som är lite skeptisk till vissa rätter blir glatt överraskad! Det är inte illa med gäster som har med sig mat!!! Såna vill vi gärna ha fler av ;-) !!!

Under tiden som Elsy värde på maten (som för övrigt hade tagit henne 7,5 timma att tillaga - inget snabbmat som man slänger ihop efter jobbet direkt!!) så satt jag och Wilma och matade Sixten och Tuva - Wilma matade Sixten. Jag vet inte om han skulle sett bättre ut om jag hade matat honom för han har en tendens att bli otroligt kladdig när han får mat - man kan ju undra hur mycket som kommer ner i magen egentligen?!
Wilma fick massor av presenter!! Bl a olika typer av utklädningskläder, halsband, hårspännen, väskor etc!! Det var som värsta julafton!!!
Här sitter farmor med sin allra yngsta barnbarn! Och de verkar trivas - alla tre!!

Till eftermiddagsfikat kom Ma och Ru. och stannade till middagen - som för övrigt P. lagade, mycket god den också! Han har nog ärvt sin mors talang i köket!! En mycket trevlig dag med mycket god mat och mycket trevligt sällskap!!

2 kommentarer:

Anna sa...

Så kul att de kom på besök. Det är ju betydligt närmre nu men ändå, det sitter ju inte utanpå att åka så långt.

Om oss sa...

Ja det var jätte kul att träffa dem! Det är ju som sagt närmare nu, så nästa gång kanske det blir vi som lastar in oss och åker till dem....