söndag 27 september 2009

Söndag

I dag söndag har vi hunnit med lite av varje! P fick en ny bil i veckan och i den sitter vi mycket bra hela familjen. Den tog vi och begav oss till Mc D där vi intog lunch för att sedan åka vidare till MIO och spana in soffbord. Massor att leka med tyckte W!!
När vi kom hem igen kom Mats och San precis lagom. Vi satt och pratade en bra stund innan vi bestämde att P och W skulle följa med dem ut till skogen och plocka svamp.
Jag och småkidsen stannade hemma och lajjade i babygymet. De slet och kämpade för att nå leksakerna. Det slog mig att jag också skulle behöva gå till ett gym och träna - byxorna sitter inte som de bör!
Det har sedan en tid varit trångt när båda ligger i gymmet. Även om de inte kan krypa så är de inte stilla, de snurrar, vrider och vänder sig. Det ser kul ut när de ligger bredvid varandra på rygg och sedan börjar vända sig - de blir då liggande på sidan och kommer inte runt för att den andra är i vägen men det hindrar inte dem att fortsätta kämpa!! Idag låg de och knödde på varandra med fötterna - de är ju vana att knö och känna den andra så det stör dem inte!

P, W, Mats och San hade det super mysigt i skogen, klarade sig bra från mygg och hittade en hel del svamp - och pinnar (stammar!!)!

Vi fick all svamp som de plockade plus massor som Mats och San redan plockat, rensat OCH torkat. Så nu är vår stora glasburk full med svamp igen! Det var bara lite kvar på botten så det var perkfekt!!

Inga kommentarer: