måndag 7 juni 2010

Kärt återseende!

I fredags kom Josefine med familj. Det var ett kärt återseende för alla! På fredagen åt vi vuxna middag när barnen hade gått och lagt sig och sedan satt vi och pratade...och pratade...och vips var klockan halv ett. Det är härligt att även om vi träffas så sällan nu så är allt som förr i alla fall!
Vädret var ju kanon så det blev mycket lek och bad i trädgården där det också bjöds på fika och grillat. Sedan blev det så klart en promenad till hamnen för glass plus en sväng förbi Åkes för att köpa lördagsgodis. När vi bodde i Sth kallade vi Josefines familj W andra familj och visst ser de ut som hon fortfarande smälter in i familjen?! Det går nog inte en vecka utan att hon pratar, sjunger, ritar eller vad det nu kan vara om dem.

Men tiden går ju fort när man har roligt! Helt plötsligt var det dags att ta farväl - men vi planerar redan en ny träff! Det kändes tomt när de hade åkt. Så vi tog en promenad (W cyklade) till Bäcken för glass och våfflor, lek på lekplatsen och titta på fåren med sina söta små lamm.

När vi kom hem tog jag och W oss ett dopp i poolen (mitt premiär för säsongen!), barnen lekte i trädgården innan det var dags för bad, middag och nattinatti. Alla var trötta men mycket nöjda och glada! Jag somnade i soffan 20.00!

1 kommentar:

Anna sa...

Härlig helg! Så underbart för W att ha en sådan vän - och det blir ju extra speciellt att bara träffas ibland.