onsdag 16 juni 2010

Värmen vill väl inte riktigt infinna sig men det känns ändå som sommar nu. I dag är det onsdag och vi har haft några sköna dagar med sol och utelek, i måndags besök på 2 lekplatser, i går åkte vi till Karlsvik, i dag var Alma och Terése hemma och tjejerna skulle bada i poolen - men de tyckte vattnet var för kallt (och det kan jag hålla med om) så de bangade och lekte med vatten i trädgården istället.
I kväll har vi varit på mingelkalas hos några grannar. Deras lilla tjej fyllde 1 år i går och hon har haft det lite tufft sitt första levnads år med bla en hjärtoperation, så de ville fira denna dag lite extra. Och det tyckte jag var en väldigt bra sak att fira! Vi var ute i deras trädgård, åt gott, pratade och hade det mysigt i solen.
S och T gjorde nog intryck på sitt lilla sätt, S var högt och lågt som vanligt - grabbade tag i grannens tårta, attackerade grönsakslandet ett flertal tillfällen och var så där nyfiken som bara han kan vara. Hans armar och ögon är som små kobror så hugger så fort han ser något nytt eller spännande. T däremot skrämde slaget på en annan granntjej som är ett halvår yngre. Hon kröp fram emot henne och morrade flera gånger - precis som här på gatan är det jag som bestämmer, bara så du vet det! Den lilla stackars tjejen blev livrädd och började gråta.Det är inte första gången som T kaxar upp sig när hon kommer ut bland andra barn. Hmm, hur ska det gå när de börjar förskolan, den ena skrämmer slaget på varenda unge och den andre kan man inte ha i möblerade rum...eller rum med barn i, för han brukar bara krypa eller gå rak över de som är i vägen för honom, har han sett något kul och spännande finns det inga hinder!

1 kommentar:

Anna sa...

Ha ha ha :-) Härliga ungar!