tisdag 23 februari 2010

Jag och W hade det super bra i helgen! Tjejerna lekte från morgon till kväll. Det var massor av skratt, lek och bus, dans, pyssel och spel. Och vi var så klart i "Stora parken", på fredagen och på söndagen innan vi åkte hem. Jag och W var också och hälsade på de gamla kompisarna och "fröknarna" på Grodan. På lördagen var vi på Junibacken, trots att det var lördag så funkade det jätte bra, till en början var vi nästan helt själva i Hellsings utställningen. Tjejerna tyckte att det var jätte kul, vi tittade på två föreställningar och de lekte, klättrade och utforskade mm. Men efter fyra intensiva timmar kände vi oss nöjda allihop.

Leken inne på söndagförmiddag bestod av många tårar och utbrott. De hade haft så roligt tillsammans i flera dagar, lek från morgon till kväll, kommit i säng senare än vanligt så de var tröttapå många sätt. Det var lite som luften gick ur dem. Och som jag och Annika sa, säkert deras sätt tackla sina känslor, att de nu skulle säga adjö till varandra, de hade haft jätte kul ihop men nu var det snart slut.

Men när vi var i parken och lekte i snön så hade de bara kul - härligt med ett roligt avrundning på den annars så roliga helgen!


1 kommentar:

Anna sa...

Vad härligt att hon har en sådan kompis som allt bara klaffar med. Att de sedan bråkar lite är ju bara normalt - man måste ju få markera lite :-)