lördag 27 februari 2010

badlördag

I helgen skulle vi haft besök av P jobbakompis och hans dotter, Nellie, som är 1 år äldre än W. W har pratat om det i veckan och sett fram emot det. Och Nellie var också råladdad, hon hade tänkt att hon skulle gosa och leka med S och T och sedan skulle hon sova i samma säng som W - jo, jag tackar - det skulle nog bli mycket sömn då! Men Nellie blev förkyld så de kunde inte komma. Det var tråkigt!


I dag var det dags för bad, hela familjen var med. Och det var helt otroligt, det var bara Tess som saknades, hon var och jobbade. Det har varit mycket frånvaro den sista tiden pga sjukdom. Så det var kul med full fart i bassängen! Barnen har kul tillsammans och vi vuxna får träffas och snacka lite skit!


T och S blev väl omhändertagna av Alice och Judith.
W snygg i cyklop.
Även fast S och T brukar sova när vi har badtid så gick det superbra - men det klart superpigga kanske de inte var...här ser S ut som han sålt smöret och tappat pengarna...

De somnade gott när vi kom hem. Men sovrutinerna var ju rubbade så de var lite trötta på eftermiddagen så när vi gjorde mat satt de i sina stolar och softade med napp och snuttefilt. W var inte så pigg hon heller, hon var snuvig och hostig på morgonen och på em fick hon lite feber.


2 kommentarer:

Anonym sa...

Härliga badbilder, det får en att längta till sommaren!
kram Jjo

Anna sa...

Gullungar!