onsdag 14 oktober 2009

Tuva "kryper"!

I går var jag och alla barnen på stan och köpte två mössor till W plus hämtade ut två boxar från L-klubben. De innehöll bl a bollar. Det blev genast T nya favoritleksak, S däremot tyckte att det var lite läskigt (blundade och blinkade när bollen kom rullande, studsandes)! Det kan bero på att det blev lite för mycket när W lekte med bollarna och småsyskonen eller också för att han helt enkelt är en liten fegis! ;-)
Både S och T har under en längre tid varit mycket rörliga på golvet, de ligger aldrig där man lagt dem. De rör sig runt, runt och bakåt. De sista dagarna har T också lyckas att dra sig framåt när det är något som hon vill ha tag i. I kväll låg hon och lekte med den na favoritleksaken, bollen. Men den rullade ju retligt i väg hela tiden och då "kröp" hon för första gången!!! Hon drog sig frammed armarna, samtidigt som hon stod på knäna och "juckade" sig framåt. Hon gjorde det flera gånger för att få tag i bollen. Jätte kul!!! Men samtidigt känner man; Hjälp, ska de snart börja krypa!! Det ligger ju småsaker överallt, som lätt kan slinka in i munnen, nya saker som dvdspelaren upptäcks, trycks och pillas på osv osv! Men det klart att det är jätte roligt och spännade även om det blir jobbigare!


2 kommentarer:

Tessan sa...

Vad kul med Tuva!! Full fart framåt snart då!!
Skrattade högt när jag läste om bollarna och stackars Sixten som blev rädd för bollen - lille gubben då. Han är ju för söt!

Kan ju avslöja att det går åt pipsvängen för mig när det gäller kost o motion. Vet inte vad det beror på, men just nu är det frosseri i sötsaker!
Ha det bra!
Kram

Anonym sa...

Ja han är söt, min lille älsklings kille!!

Nää det där med kost och motion går inte alls så bra som det borde!!

Vi ses på fredag - då ska vi frossa i kakor oc bullar, eller hur?! Då är det ju ny vecka också, så då kan man köra på igen!!!

Kram S