lördag 14 mars 2009




I dag skulle vi åka till det stora blå, gula möbelvaruhuset och köpa en ny säng till Wilma. Vid lunchen satt vi och laddade upp med heja-rop: I-K-E-A!! Wilma såg fram emot besöket - hon sa: Ki ka ko, minidisco - vilket de sa när det var dags för minidisco när vi var i Turkiet. Och sedan pratade hon om den stora kaninen, som var hotellets stora maskot som gick runt bland barnen.

Vi kom aldrig till det möbelvaruhuset, vi tappade sugen när vi såg alla bilarna på parkeringen (det är inte första gången som vi bangat, det är inte värt att förstöra en dag och humören på att knö med en massa människor!). Det blev ett besök på ett stort varuhus bredvid istället, som har massor av roliga rulltrappor och massor av annat kul att titta på!

P. åkte senare i kväll och köpte sängen istället, så nu står den här ihopmonterad och klar. Denna gång gick monteringen betydligt smidigare än sist P. skulle sätta ihop lådor vi köpt!!

Annars har det varit en lugn lördag - det var en kille här och köpte vår gamla barnvagn som vi hade satt ut på Blocket. De som köpte vagnen hade tvillingar som var 4,5 mån. och de ville ha två vagnar till dem. Det känns bra att bli av med den, nu får vi istället snart åka och hämta den andra.

Just nu så rör sig hela min mage!! Det är full aktivitet där inne!! Wilma längtar mycket efter sina småsyskon, "Mina bebisar, inte pappas!" säger hon, och "Öppna!" medan hon drar med fingrarna på magen som om hon skulle kunna öppna den! Hon gillar ju att gosa med magen. Det är ju mer gos över huvudtaget som gäller med mig. Medan med P. är det skoj och bus. Hon gillar när han sjunger högt och dansar runt runt med henne, då låter det: "Mera!!"
Precis i denna stund avgörs vilka som vinner årets melodifestival - tänk att sitta och blogga och samidigt titta på Melodifestivalen. Tessan som blivit ett stort bloggfan skulle ALDRIG göra detta!!! Melodifestivalen är heligt för henne, och hon var på genrepet igår, kommer nog att få läsa om det i morgon på hennes blogg!
Vinnaren är...ganska otippat (tror jag!!) operasångerskan!! Jaha där ser man!!

Inga kommentarer: