tisdag 21 april 2009

Längtan & drömmar!

I dag har Mange varit här angående vår flytt, (Det var jätte kul att träffa honom. Han var däremot livrädd och sa att han blev nervös bara han tittade på min bauta mage!) han har en flyttfirma som vi ska ta hjälp av vid vår flytt. Han hade lite olika förslag, vi vill bara att det ska vara så enkelt som möjligt för oss. Så det blir nog att några av hans killar packar och emballerar allt och sedan bär de in flyttlasset i lastbilen. De kan tyvärr inte åka med till Mst så där hoppas vi att det finns några snälla själar som kan ställa upp och få lite gratis träning! Inte alls dumt inför Beach -09 - kanske någon som är frivillig redan nu?! ;-)

Det ska bli så skönt när vi flyttat in i huset och allt är på plats...men det lär nog dröja kan jag tänka mig! Men jag längtar!!

Det här längtar jag också efter när det gäller huset:
- att få en trädgård som man kan njuta av och barnen kan leka i.
- slippa trapporna (fast det bli ju några i alla fall!).
- slippa grannar vägg i vägg, ingen som stör och inga som vi kan tänkas störa.
- få ett badkar - lycka för Wilma, mig och P också OM vi hinner bada någon gång!
- alla rum, det blir bland annat ett gäst-/data-pysselrum - något jag länge drömt, pysselrum alltså!
- större kök, det vi har nu är pyttelitet - som läget är nu så är det ungefär så att om jag är där inne så är det fullt!!
- allt källarutrymme! Något jag drömmer om är att jag ska veta vad vi har i alla våra lådor som nu står i källaren, dessa skall organiseras och sorteras, rensas ut, sedan ska det vara finnas hyllor och lådor tydligt märkta vad de innehåller, just nu är det kaos och vi har ingen aning om vart vi har saker och ting. Tänk att bara gå ner och veta vart man ska leta OCH hitta det direkt!! Även i kontoret önskar jag att det skall bli ordning och reda på, något som är svårt när man har för lite utrymme. Jag mår allra bäst när det är ordning och reda i skåp och dyl - men det märks inte alls just nu!! Min mamma sa för ett tag sedan något liknade: "Du brukade ju vara ordningsam". Jag förstår inte alls vad hon menade med BRUKADE! ;-)

Vi får väl se om mina drömmar kommer bli verkliga....det lär ju dröja men kanske om några år....

3 kommentarer:

Tessan sa...

SJÄLVKLART vill vi träna till BEACH -09 ;-)
Jobbar ju en del helger, när blir det tro?

Kramar
Terése

Om oss sa...

Låter kanon!! Första helgen i juni förmodligen, inte klart ännu.

Ha det gott och hoppas att det löser sig med pappor till uppsatsen.

Kram S.

Anna sa...

Jag tänker inte hjälpa till för då kanske ni faktiskt flyttar... :-( Även om vi inte ses så ofta känns det sååå trist att ni inte kommer att bo här längre!!! buähh, snyft